2019. január 6., vasárnap

2019

Először is: Boldog Új évet Minden kedves Batman fannak! 😊


2019 már most sok újdonságot hozott számunkra!
Kezdjük azzal, hogy ettől az évtől kezdve az RTL Spike, máris napi 3 résszel ajándékoztat meg minket szombat és vasárnap reggelente!
És, hogy mi történt a sorozattal az elmúlt bő fél-1 évben...???

Az Animated Series blu-ray kiadványa, már 2018 utolsó felében megjelent az USA-ban, de idehaza csak a decemberi hónap utolsó napjaiba került a szinkronos verzió (sajnos nem hivatalos kiadásban).

Úgy gondolom, hogy megérte foglalkozni ezzel az ikonikus sorozottal, bő 26 év távlatából is....
Bár az utóbbi 5-10 évben próbálkozott a Warner és nagyon sok más stúdió (pl. Marvel) hasonlóan jól kreált rajzfilmsorozatokat létrehozni, mégsem sikerült.
Emiatt is nagy öröm, hogy a TAS megkapta a megújulás lehetőségét.
A re-masterelésnek köszönhetően 2019-ben is olyan mintha egy teljesen új sorozatot látna az ember, klasszikus történetekkel megspékelve. 

Kifejezetten tetszenek a színek, illetve az, hogy oda figyeléssel dolgoztak a sorozaton, ezért semmi hibát nem lehet felróni a mostani csapatnak.
Hogy mi vár ránk ezek után? Fogalmam sincs, viszont a Warner/DC páros kezd ismét lendületbe jönni, ezért számunkra ez kifejezetten jó hír.....
Erre nagyon jó példa a legutolsó mozifilm az: Aquaman.
De! Ne szaladjunk ennyire előre.
Az Aquaman-ről érintőlegesen egy kisebb cikket írok nem sokára, viszont addig élvezzétek a rajzfilmsorozatot itt az: tas-online menüpont alatt! 

Viszont egy kis ízelítő a HD minőségből:
Batman_A_Rajzfilmsorozat_-_Karacsony_Jokerrel_HD


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése